Administrator
Witam.
Informuję że niestety musiałem usunąć kilka zdjęć z naszej galerii. Dokładnie z "galeria peugeot 505".
Otóż zdjęcia zostały usunięte ponieważ nie posiadałem do nich praw autorskich co skutkuje łamaniem prawa a w efekcie forum mogło zostać usunięte bezpowrotnie.
Aby uniknąć nie potrzebnych problemów zalecam wstawianie własnych zdjęć. Przepraszam za utrudnienia ale nie chcę aby forum usunięto z powodu kilku zdjęć.
Dodam że własne zdjęcia Peugeotów 505 na forum będą dużo bardziej atrakcyjne i co ważne z naszymi/waszymi prawami autorskimi.
Poświęciliśmy na to forum już dosyć sporo czasu i pracy i nadal je rozwijamy co bardzo mnie cieszy. Proszę o wyrozumiałość i dziękuję za każdy wkład własny włożony w forum.
Pozdrawiam
turbowisnia
Administrator
Rusza nowy wątek na forum "Offtopic" zapraszam do aktywnego udzielania się na forum.
Administracja peugeot505.pun.pl
Administrator
Małe porządki na forum. Zmodyfikowany dział OGŁOSZENIA aby był bardziej czytelny i przejrzysty.
Administracja peugeot.505.pun.pl
Użytkownik
od kiedy forum ma ciemne tlo duzo przyjemniej sie na nim siedzi, jest bardziej czytelne i przyjazna dla moich oczu
DZIEKUJEMY !!!
Użytkownik
prosze dajcie sobie spokoj z portalem iv.pl gówniany hosting zdjęć
bardzo krótko sa te zdjecia u nich na serwerze a pozniej na ich miejsce wskakuje reklam